Брати Гадюкіни повернуться із новим альбомом

BratyGadyukiny01

автор: muhomor
за матеріалами

Одна із найнеймовірніших новин цього року: легендарний колектив Брати Гадюкіни повертається! І повертається не з порожніми руками: музиканти оголосили про свій намір випустити новий студійний альбом із абсолютно новим матеріалом.

Згідно оприлюдненої на офіційному сайті гурту інформації, розмови про повернення на сцену у стані колективу велися ще 2011 року після концерту пам’яті Сергія Кузьмінського «Він вернувся домів». Повідомляється, що рішення було ухвалене одноголосно рік тому.

«…Тоді багато друзів та шанувальникі команди запропонували відродити справу «Гадів», – пишуть у себе на сайті музиканти. – Колишні учасники гурту продовжували займатисямузикою. Павло та Ігор – писали саундтреки для фільмів і здобули безліч професійних нагород. Геннадій і Михайло – «тримали» прапор блюзу в клубного життя Львова. Решта учасників (вокалістки і музиканти з «Джанкой бразерс»), щодня несли хороше, добре та вічне на сценах України та Росії.

Всупереч всім труднощам, питанням і скепсису (а потрібно пам’ятати, що група живе на два міста, що у кожного своя доля, що виникне питання з вокалістом, що багато хто може не прийняти нові пісні ), Ігор Мельничук (бас) і Павло Крахмальов (клавіші) засіли за новий альбом і у вересні 2013 року записали 20 «демок». З хвилюванням дали послухати близьким друзям групи і, що особливо важливо, – близьким людям Сергія Кузьмінського. Матеріал пройшов «суворий ОТК ». Запис намітили на січень 2014 року.

У листопаді минулого року життя кожного з нас змінилося, і запис альбому відклали. А 28 січня 2014 хлопці свідомо виклали в мережу п’ять «сирих» треків, тим самим висловлюючи свою громадянську позицію і ставлення до того, що відбувається в країні. Відгуки, які отримала група, переконали команду, що альбом таки потрібно закінчити, і в середині лютого всі учасники групи зібралися в студії…».

Робоча назва платівки «Made In Ukraine». За попередньою інформацією, до неї увійде 16 треків. Співати будуть учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська. Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи: мікс українського rhythm&blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів. Презентувати альбом Брати Гадюкіни планують у Києві та на найбільших фестивалях країни. Орієнтовна дата його виходу – травень поточного року.

2 thoughts on “Брати Гадюкіни повернуться із новим альбомом

Залишити коментар