Temnos нарешті видали дебютний реліз

Temnos01

автор: iOne
фото з офіційного сайту колективу

Запорізький музичний суперпроект Temnos нарешті розродився дебютним релізом. Музиканти обіцяли презентувати його ще у березні, однак через організаційні моменти випуск відбувся лише п’ять місяців потому.

До міні-альбому, що отримав назву «Tau», потрапило п’ять композицій, які було записано впродовж лише чотирьох студійних сесій. Музиканти вправно мішають в музиці психоделічні тексти з етнічними мотивами, працюючи в жанрі IDM/fusion. Втім, любителі trip-hop та nu jazz музики знайдуть для себе теж багато цікавого. Скачати реліз можна на офіційному сайті колективу.

Нагадаємо, що колектив Temnos його учасники позиціонують не лише як музичний проект. За їхніми словами, «це велика мистецька кухня, де вживаються художники, оператори, режисери і, безперечно ті, хто приправляють цю страву музичними спеціями».

До складу колективу входять: Дмитро Дегтярь (саунд-продюсер та звукорежисер гурту Крапка а також гітарист і лідер рок-гурту Unaby), Олександр Баєв (вокаліст треш-метал групи Hell:On) та Костянтин Куксін (гітарист нового пост-рокового колективу, який поки не має назви).

Обкладинка та трек-ліст EP «Tau»:
Temnos-Tau25001. Кокон-4
02. Робот
03. Велика Риба
04. Маленька Ведмедиця
05. GRB090423

1 thoughts on “Temnos нарешті видали дебютний реліз

Залишити коментар